Uživajte u prednostima usluga koje nudi GTG plin.

Nudimo vam široku paletu usluga kao i razvoj jedinstvenih rješenja koje odgovaraju vašim individualnim zahtjevima, a sve u cilju da ostanete konkurentni u sve kompleksnijoj okolini.

U svome poslu morate biti u koraku sa sve većom konkurencijom, porastom broja standarda vezanih uz sigurnost i zaštitu okoliša te kontinuiranim tehničkim inovacijama. Zato je potrebno kontinuirano povećavati učinkovitost i produktivnost te raditi na poboljšanju kvalitete i sigurnosti u svim vašim procesima.

Istodobno vam je potrebna sloboda kako biste se usredotočili na aktivnosti koje podupiru vašu glavnu djelatnost i stvaraju vrijednost za vaše stranke. Zato trebate dobavljača plinova koji razumije vaš posao i vaše potrebe - partnera koji vam može ponuditi fleksibilna rješenja prilagođena vašim potrebama. Pregled naše opsežne ponude usluga koje vam omogućuju poboljšanje poslovnih procesa, možete pronaći u našem portfelju usluga.

Usluge

 • Administrativna učinkovitost
  Administrativna učinkovitost
 • Administrativna učinkovitost
  Administrativna učinkovitost
  Unaprijedite svoje poslovanje učinkovitim komercijalnim postupcima
  Budući da je učinkovitost ključna za održavanje konkurentnosti, Linde je razvio neke usluge koje pretvaraju vaše pojedinačne komercijalne zahtjeve u alate koji će vam pomoći da lakše upravljate zalihama, kupnjama i plaćanjima.
   
  Upravljanje vašim inventarom, naručivanje proizvoda ili nadzor nad opskrbom i računima, značajne su administrativne aktivnosti, međutim, ne ostvaruju neposredne vrijednosti za vaše stranke. Ravnoteža među potrebom za pružanjem najopsežnijih komercijalnih informacija i potrebom za održavanjem učinkovitosti postupaka s niskim troškovima je uvijek veliki problem.

  S našim uslugama, prilagođenim vašim potrebama za povećanjem učinkovitosti vašega poslovanja, možete:

  • pojednostaviti vaše komercijalne procese povezane s plinom i trajnim dobrima,

  • dobijete vrlo pregledan nadzor nad troškovima povezanim s plinovima, a koji je stalno na dohvat ruke.

  Read More
 • Znanje i iskustvo o procesima
  Znanje i iskustvo o procesima
 • Znanje i iskustvo o procesima
  Znanje i iskustvo o procesima
  Upoznajte našu globalnu mrežu stručnjaka
  Kao stranka koja od nas naručuje plin, možete dobiti pomoć naših specijaliziranih stručnjaka koji posjeduju opsežno znanje i osposobljenost vezano uz sve postupke potrošnje plina u vašoj industriji.
   
  Kontinuirano povećavanje učinkovitosti, produktivnosti i poboljšanje kvalitete su od ključnog značaja ukoliko želite ostati konkurentni u svojim proizvodnim procesima.

  Istovremeno vam svakodnevno poslovanje i brzi razvoj tehničkih inovacija onemogućuje da budete stalno u tijeku s vrhunskim aplikacijama i procesima. Stručnjaci za aplikacije u Linde-u nastoje biti na samom vrhu tehnološkog razvoja u postupcima uporabe plina. Nude vam dragocjeno znanje i iskustvo za daljnje poboljšanje vaših procesa – često i razmišljanjem izvan okvira. Osim toga, oni mogu iskoristiti znanje naših regionalnih tehnoloških centara i osloniti se na našu široku globalnu mrežu i globalni odjel razvoja.

  Zašto ponovno otkrivati kotač ako vam se može ponuditi znanje u obliku najboljih praksi, opsežnog iskustva i prilagođenih rješenja od strane partnera kojemu možete vjerovati?

  Read More
 • Kvaliteta i sigurnost
  Kvaliteta i sigurnost
 • Kvaliteta i sigurnost
  Kvaliteta i sigurnost
  Ostanite sigurni, zdravi i konkurentni s našim uslugama
  U Linde-u je sigurnost na prvom mjestu. Našom ponudom usluga nastojimo smanjiti rizike za vas kao našu stranku, održati najvišu kvalitetu vaših proizvoda i što više povećati sigurnost svih procesa u kojima se koristi naš plin.
   
  Ostati u toku sa svim novim zahtjevima koji proizlaze iz propisa koji se stalno razvijaju, može za vas predstavljati poteškoće.

  U Linde-u sigurnost zauzima 100% našega ponašanja. Ne želimo naškoditi ljudima pa stoga brinemo ne samo o sebi već i o zdravlju, sigurnosti i zaštiti ostalih ljudi.

  Upravljanje, odnosno postupanje s plinom je naša glavna djelatnost - razumijemo i pridržavamo se sektorskih zakona i propisa pa smo stoga razvili naš program usluga kako bismo vam pomogli u smanjivanju rizika za vas i vaše zaposlenike.

  Read More
 • Sigurnost opskrbe
  Sigurnost opskrbe
 • Sigurnost opskrbe
  Sigurnost opskrbe
  Važna je kvaliteta i raspoloživost.
   
  Linde razumije što znači pravovremena opskrba kvalitetnim proizvodima koju zahtjeva i treba Vaša tvrtka.

  Zbog toga, naša proizvodnja proizvoda kao što su kisik, helij, kemikalije ili rashladna sredstva, proizvode se na više lokacija, a što omogućava isporuku Vaših narudžbi bez obzira gdje se nalazili.

  Linde-ova politika opskrbe iz više izvora, dodatno je pojačana s više globalnih lokacija za veće proizvodne količine. Te lokacije osiguravaju i skladišta za glavne proizvode naše distributivne mreže.

  Read More

GTG plin d.o.o.

Kalinovac 2/a, 47000 Karlovac

 

Prodaja:

T: +385 (0)47 609 200

E: info.hr@gtg-plin.com

Maloprodaja:

T: +385 (0)47 651 112

Narudžbe i distribucija:

branka.kahriman@gtg-plin.com

T: +385 (0)47 651 607

M: +385 (0)91 2206 279

 

 

 

 

 

 

 

GTG plin d.o.o.

Distribucijski centar Zagreb

Ulica grada Gospića 3, 10000 Zagreb

T: +385 (0)1 2409 718

M: +385 (0)91 2099 555

PRODAJNA MESTA:

 

SIGMAT d.o.o.

Gromačnik 35, 35000 Slavonski Brod

T:  035 465 459

M: 098 405 821

 

SALONA VAR d.o.o.

Kaštelanska 39a, 21210 Solin

T: 021 217 571

M: 099 509 6213

 

KAMERO d.o.o.

Sv. Jakova 49, 47300 Ogulin

T:  095 6707 070

webdesign www.enter.si