Uživajte v prednostih storitev GTG plin.

Nudimo vam široko paleto storitev kot tudi razvoj edinstvenih rešitev, ki ustrezajo vašim individualnim zahtevam, da ostanete konkurenčni v vse kompleksnejšem okolju.

Storitve

V vašem poslu morate biti v koraku z vse večjo konkurenco, rastočimi varnostnimi in okoljskimi standardi ter nenehnimi tehničnimi inovacijami. Zato je potrebno nenehno povečevati učinkovitost in produktivnost ter izboljševati kakovost in varnost v vseh vaših procesih.

Hkrati potrebujete svobodo za osredotočanje na aktivnosti, ki podpirajo vašo glavno dejavnosti in ustvarjajo vrednost za vaše stranke. Zato potrebujete dobavitelja plinov, ki razume vaš posel in vaše potrebe - partnerja, ki vam lahko ponudi prožne rešitve, prilagojene vašim potrebam. Pregled naše obsežne ponudbe storitev, ki vam omogočajo izboljšanje poslovnih procesov, boste našli v našem storitvenem portfelju.

 

 • Administrativna učinkovitost
  Administrativna učinkovitost
 • Administrativna učinkovitost
  Administrativna učinkovitost
  Izboljšajte vaše poslovanje z učinkovitimi komercialnimi postopki
  Ker je učinkovitost ključnega pomena za ohranjanje konkurenčnosti, smo pri Linde plin razvili nekaj storitev, ki pretvarjajo vaše individualne komercialne zahteve v orodja za lažje upravljanje vaših zalog, nakupov in plačil.
   
  Upravljanje vašega inventarja, naročanje proizvodov ali nadzor nad dobavo in računi so pomembne administrativne aktivnosti, vendar ne ustvarjajo neposredne vrednosti za vaše stranke. Ravnotežje med potrebo po zagotovitvi najobsežnejših komercialnih informacij in potrebo po ohranitvi učinkovitosti postopkov z nizkimi stroški je vedno velika težava.

  Z našimi storitvami, prilagojenimi vašim potrebam po povečani učinkovitosti vašega poslovanja, lahko:

  • poenostavitev vaše komercialne procese, povezane s plinom in trajnim blagom,

  • pridobite izredno pregleden nadzor nad stroški, povezanimi s plinom, ki je vedno na dosegu roke.

  Read More
 • Znanje in izkušnje o procesih
  Znanje in izkušnje o procesih
 • Znanje in izkušnje o procesih
  Znanje in izkušnje o procesih
  Pridobite z našim globalnim omrežjem področnih strokovnjakov
  Kot stranka, ki pri nas naroča plin, lahko pridobite s pomočjo obsežnega znanja in usposobljenostjo naših specializiranih strokovnjakov v vseh postopkih porabe plina v vaši industrijski panogi.
   
  Nenehno povečevanje učinkovitosti, produktivnosti in izboljševanje kakovosti so ključnega pomena, če želite ostati konkurenčni v vaših proizvodnih procesih.

  Hkrati vam obsežno vsakodnevno poslovanje in hiter razvoj tehničnih inovacij onemogoča, da bi bili vedno na tekočem z vrhunskimi aplikacijami in procesi. Strokovnjaki za aplikacije pri Linde Plin si prizadevajo na sam vrh tehnološkega razvoja o postopkih porabe plina. Nudijo vam lahko dragoceno znanje in izkušnje za nadaljnje izboljšave vaših procesov - pogosto z razmišljanjem izven okvirjev. Poleg tega lahko izkoristijo znanje naših področnih tehnoloških centrov ter se oprejo na našo obsežno globalno mrežo in globalni razvojni oddelek.

  Zakaj bi ponovno izumljali kolo, če vam lahko znanje v obliki najboljših praks, obsežne izkušnje in tudi prilagojene rešitve ponudi partner, ki mu lahko zaupate?

  Read More
 • Kakovost in varnost
  Kakovost in varnost
 • Kakovost in varnost
  Kakovost in varnost
  Ostanite varni, zdravi in konkurenčni z našimi storitvami
  Pri Linde plin je varnost na prvem mestu. Z našo ponudbo storitev si prizadevamo zmanjšati vsakršna tveganja za vas kot našo stranko, ohraniti najvišjo kakovost vaših proizvodov in čim bolj povečati varnost vseh procesov, pri katerih se uporablja naš plin.
   
  Ostati na tekočem z vsemi novimi zahtevami, ki izhajajo iz nenehno razvijajočih se predpisov za odgovorno ravnanje s plinom, lahko za vas predstavlja težavo.

  Pri Linde varnost zajema 100% našega obnašanja. Ljudem ne želimo škodovati, zato skrbimo za zdravje, varnost in zaščito drugih ljudi z enako mero kot za lastno.

  Ravnanje s plinom je naša glavna dejavnost - razumemo in spoštujemo področne zakone in predpise, zato smo razvili naš storitveni program, da vam pomagamo pri zmanjševanju tveganj za vas in vaše zaposlene.

  Read More
 • Zanesljivost oskrbe
  Zanesljivost oskrbe
 • Zanesljivost oskrbe
  Zanesljivost oskrbe
  Ostanite osredotočeni z našo stalno oskrbo s plinom
  Pri Linde plin vam želimo omogočiti, da se osredotočite na vašo glavno dejavnost ter ne izgubljate časa in sredstev za skrb o upravljanju in ravnanju z oskrbo s plinom, ki ga potrebujete za vaše različne operacije.
   
  V vaših proizvodnih procesih je razpoložljivost vaših potrebnih materialov in surovin ključnega pomena - to prav tako vključuje razpoložljivost plina. Zato potrebujete partnerja, ki vam lahko nudi ustrezen način dobave plina za vaše edinstvene zahteve s stopnjo avtomatizacije, potrebne za optimiziranje vašega vsakodnevnega poslovanja.

  Naša ponudba storitev je oblikovana na način, ki nudi zanesljivo in neprekinjeno razpoložljivost plinov ter omogoča hiter odziv na nepredvidene spremembe vaših zahtev po plinu.

  Za več informacij o posebni ponudbi storitev, ki je na voljo na vašem področju, se prosimo obrnite na vašega področnega prodajnega zastopnika GTG plin ali predstavnika službe za podporo.

  Read More

GTG plin d.o.o.

Bukovžlak 65b

SI-3000 Celje

Slovenija

Naročila plinov:

T: +386 (0)3 426 0 777

Centrala:
T: +386 (0)3 426 0 760

Dežurna servisna služba (24h):

M: 031 71 80 78

E: prodaja@gtg-plin.com

Delovni čas / pon. - pet. / 7.00 - 15.00

GTG plin d.o.o., PE Velenje

3320 Velenje, Preloška cesta 1

T: 03 891 90 02

Delovni čas / pon. - pet. / 7.00 - 15.00

PRODAJNA MESTA:

 

PAM d.o.o.

Prodaja tehničnih, prehrambenih plinov

5271 Vipava, Goriška cesta 5F

T: 05 368 53 63

Delovni čas / pon. - pet. / 8.00 - 16.00

 

ZMET, Marica Vedenik s.p.

Prodaja tehničnih, prehrambenih plinov, UNP

3312 Prebold, Sveti Lovrenc 55

T: 03 705 34 10

Delovni čas / pon. - pet. / 10.00 - 18.00

 

INPLAN D.O.O.

Poslovna enota Ptuj, poslvni center Petovia

Ob Dravi 3a, 2250 Ptuj

T: 041 745 400, 02 788 00 04

Delovni čas / pon. - pet. / 7.00 - 15.00

 

 

NARAGLAV JOŽE s.p.

Prodaja tehničnih, prehrambenih plinov, UNP

8270 Krško, CKŽ 137

T: 07 490 12 81

Delovni čas / pon. - pet. / 8.00 - 15.00

 

KLJUČAVNIČARSTVO AJD d.o.o.

Prodaja tehničnih, prehrambenih plinov, UNP

2316 Zgornja ložnica, Korplje 3/a

T: 02 818 18 18

Delovni čas / pon. - pet. / 7.00 - 15.00

 

Milan Šanko d.o.o.

Prodaja hladilnih plinov

9000 Murska Sobota, Prešernova ulica 25

T: 02 536 18 42
M: 040 298 310 Milan Šanko

Delovni čas / pon. - pet. / 8.00 - 15.00

design www.enter.si